MGU - Badminton Squash Bordtennis Slide

Badminton

_L9A3561_web

Velkommen til Mejrup Badminton

I Mejrup Badminton er vores ambition, at badminton skal være sjovt, hyggeligt og nemt tilgængeligt. I klubben har vi rigtigt mange medlemmer, der spiller med hinanden år efter år. I ungdomsafdelingen tilbyder vi motiverende træning til unge fra 3.-10. klasse.

Vores ungdomsafdeling har dygtige og engagerede trænere, der brænder for at lære børnene, hvordan de udvikler deres spil. Der er træning 1-2 gange pr uge og mulighed for at spille turneringer - både som single, double og på et af Mejrups turneringshold. Vi gør også meget for at skabe gode sociale fællesskaber om ungdommen, bl.a. gennem forskellige arrangementer henover sæsonen.
Se mere under Ungdomstræning.

Søndage byder vi på FamilieBadminton, hvor hele familien kan spille sammen.

Voksne kan spille hver mandag aften, hvor trænerne med øvelser, tekniktræning og spil over net vil give dig muligheden for at forbedre dit niveau.
Se mere under VoksenMotion.

Det er også muligt at booke en af vores mange banetider for hele sæsonen - august-april - Se under Tilmelding, hvilke tider der er ledige.

Så uanset alder, niveau og ambitioner, så byder vi velkommen til at spille badminton i Mejrup.

Rigtig god fornøjelse!
fb_icon_325x325

Mejrup Badminton på Facebook

Følg Mejrup Badminton på Facebook. Vi informerer løbende om aktiviteter og nyheder på siden Mejrup Badminton, Squash og Bordtennis.

Medlemmer kan med fordel melde sig ind i vores grupper for:
Badminton, ungdom
- Bordtennis
- ​Frivillige​​​