MGU - Svømning slide

Mejrup Friluftsbad

Sommer undervisning

Sommersvømmeundervisning for børn (fra ca. 6 år) afvikles i år:

mandag til fredag i uge 24 og 25 (12. juni - 23. juni).

Vi starter mandag d. 12. juni kl. 17.00 med 1. hold, hvert hold er i vandet i 30 minutter.

På hold 1 og 2 skal der være sjovt, men vi skal også lære at øge børnenes tryghed og færdigheder i vandet.

På hold 3 og 4 vil der være svømmeundervisning med baner kombineret med bedre svømmeteknik, så der kommer endnu mere fart på……

I år er det Lærke, Thilde, Mathilde og Marie eller Ole (hold 1 og 2)  Joachim og Rasmus (hold 3 og 4) der står for sommersvømningen.

Hold 1 kl. 17.00-17.30 (Barnet kan være i vand, når det har bælte og evt armvinger): Vi starter med at bevæge os fra det lille til det store bassin. Vi vil arbejde med at være tryg i det store basin og måske få hovedet lidt under vandet. Samt selvfølgelig lære crawl.

Hold 2 kl.17.30-18.00 (Barnet vil godt have hovedet lidt under vand):Vi skal svømme, Vi skal lave bomber mm.

Hold 3 kl. 18.00-18.30 (Barnet kan svømme, men vil gerne lære noget mere):Baner med de forskellige stilarter, dykning, udspring, hovedspring og hvad vi ellers kan finde på.

Hold 4 kl 18.30 – 19.00 (Barnet svømmer godt, men skal kunne svømme 25 meter uden at stå på bunden men vil lære endnu mere):Vi skal svømme en masse banner med både crawl, brystsvømning, rygcrawl og evt lære butterfly.
Man møder op (omklædt, med et håndklæde om sig) den første aften i god tid til det hold, som man forventer at skulle på. Måske bliver der behov for ændringer, hvilket vil ske den første aften.   Ingen tilmelding som tidligere nævnt.  Mød bare op, der er plads til alle.

Betaling: All Inclusiv medlemskab.
Evt. Spørgsmål Ole Elkjær tlf.: 40410145

Med venlig hilsen.    
MGU Svømme afd.  

Første aften skal alle børn medbringe en seddel med følgende oplysninger:

Navn:
Adresse:
Fødselsdato:
Mobil nr. til enten mor / far:
E-mail: