Børne og Ungdomshold

Senior

Tilmelding af fodboldspiller i Mejrup Fodbold
 
Kontingent opkrævning i Mejrup Fodbold er oprettet som en abonnementsordning og du skal således kun tilmelde dig her på hjemmesiden én gang i din Mejrup tid.

Spillere som allerede er medlem i Mejrup Fodbold opkræves automatisk kontingent i august.  Fejler betalingen (f.eks. pga. udløbet betalingskort) modtager man et personligt betalingslink pr mail og SKAL bruge dette til at gennemføre betalingen. Tjek derfor altid din mail, som din DBU profil er oprettet med, hvis du f.eks. spærres til holdkort pga. manglende betaling. 

Vi oplever desværre flere ungdomsspillere, der bruger egen mail til DBU-profilen, men ikke får tjekket deres mailboks for disse betalingsmails.

Senior og Old Boys/Girls samt "U5-U6” opkræves halvårligt (i april og august) - resterende hold opkræves kun i august, og det er for den fulde udendørssæson, efterår, vinter og forår.

______________________________


Ved indmeldelse i Mejrup, indhenter vi automatisk dit spillercertifikat fra din gamle klub.

Download DBU APPEN og al information fra din træner kommer denne vej.

______________________________

Sådan melder du dig til indendørs sæsonen

Tilmelding til indendørs sæson sker ved tillægsopkrævning til udendørs kontingentet, og kræver således, at man er tilmeldt klubbens udendørssæson. Man skal gøre sin træner opmærksom på, at man gerne vil spille indendørs sæsonen. 

ER MAN HELT NY SPILLER I KLUBBEN

Ønsker man at spille indendørs fodbold, men har ikke været tilmeldt udendørs sæsonen, skal man benytte nedenstående tilmeldingsknap og gennemføre oprettelsen.  


Ny spiller i klubben - Tilmeld dig indendørs sæsonen
______________________________

Sådan tilmelder du dig udendørs sæsonen

Ønsker du at blive spiller i vores skønne fodboldklub, Med Plads Til Alle, så skal du gå ind på ovenstående bokse, og så finde det hold, som du eller dine ønsker tilmeldelse til. 

Det kræver, at man får sig oprettet på KampKlar (DBU Appen). 

Når man først én gang er tilmeldt, så kører det automatisk som et abonnement. 

Vi glæder os til at byde dig eller dine velkommen. 

TILBAGE TIL FORSIDEN