MGU - Badminton Squash Bordtennis Slide

Squash

Squash

Er du til fart over feltet - og kan du lide at få sved på panden?

Så er squash lige noget for dig!

I squash er nøgleordene hurtighed og taktisk sans. Squashspillere, der skal prale lidt af deres sportsgren, siger gerne, at squash er som at spille et parti skak og spurte en maraton på samme tid. Squash kan dog spilles på alle plan, bare man er to nogenlunde jævnbyrdige spillere, der er indstillet på, at der skal ydes en indsats.

Hvis du ikke har hørt det, så har vi i Mejrup vores egen squashbane i den nyeste af Mejrup Hallerne. Banen har selvfølgelig de godkendte mål og er bygget af godkendte materialer. Hvis du har lyst til at prøve spillet, men ikke ved, om det er noget for dig, kan du i kiosken leje både ketcher og bold.

Facts om squash:
•    Squash giver kondition, udholdenhed og hurtighed!
•    En person på 75 kilo forbrænder op til 800 kcal på en times spil!
•    Teknisk set er spillet ikke sværere, end at man allerede efter få timers spil kan holde bolden rimeligt i gang med deraf følgende konditionsudbytte og spilleglæde!
•    I Mejrup kan du sammen med din makker spille på en lækker bane med godkendte mål.
•    Du kan enten spille som medlem eller leje banen en time ad gangen.

Du har mulighed for at blive medlem for et halvt eller helt år - se hvordan du tilmelder dig under Kontingent. Her kan du også læse, hvordan du kan booke banen, hvis du ikke spiller så ofte, at du ønsker fast medlemskab, eller hvis du vil prøve at spille et par gange for at se, om squash er noget for dig.