Håndbold Mejrup-Hvam

Learn Handball - Den "Blå Tråd"

Learn Handball - Den "Blå tråd"


I HMH ønsker vi at have en "Blå Tråd", som skaber sammenhæng mellem årgangene i tilgangen til hvad det enkelte hold og den enkelte spiller skal kunne/arbejde med. Dette skal gerne være en hjælp til uerfarne trænere, inspiration til erfarne trænere og ikke mindst sikre, at vores spillere får mest muligt ud af den træning og det miljø de møder i HMH.Det er vigtigt at pointere, at klubben kun ønsker, at danne de overordnede linjer for hold og spillere. Da klubben ønsker, at trænerne også har frit råderum til at sætte deres præg på deres hold, så det stadig bliver spændende og inspirerende at være træner i HMH.

Som led i arbejdet med den "Blå Tråd" har klubben indgået aftale med "Learn Handball", et træningsredskab målrettet 6-16 årige håndboldspillere, som kan hjælpe med færdige træningsplaner uge for uge, inspiration til træningen fra et stort video træningsøvelsesbibliotek samt sjove og motiverende tilgange til træningen gennem færdighedsmærker, ugens udfordring og lær af stjernerne.

I tilgår Learn Handballl via: Learn Handball og mobilappen: Learn Handball - IOS eller Learn Handball - Android

Alle trænere i HMH skal have login til Learn Handball - mangler du dit login, skal du skrive til Nickolaj Hove Nielsen, 27261977, som vil hjælpe med at oprette dig.